Bellona Com Tr Yatak Odası

Yatak Odalari Bellona Mobilya

Bellona ile ilgili tüm kampanya ve duyurulardan haberdar olmak için e mailinizi haber listemize kaydedin sizinde haberiniz olsun.

Bellona com tr yatak odası. Huzurla uyuyup huzurla uyanacağınız bu şahane yatak odası takımları ile oldukça güzel görünümler elde edebilirsiniz ve bunun yanı sıra sağlıklı bir şekilde uyuyabilirsiniz. 2020 trend renklerde bu renkler yer aldığı için mobilya modasını yakından takip ederek kullanıyor. Bellona yatak odası takımları ile yine göz doldurmaya devam ediyor. Pesaro yatak odası takımı takımın genelinde yer alan klapa mantığında fitil uygulaması altın renkli dairesel kulplar doğal ahşap malzemeden üretilmiş zarif ve yerden yüksek ayaklar tuvalet masası ve komodin üst tablasında kullanılan mermer efekt uygulamaları ile görsel açıdan zenginleştirilmiştir.

Karşılaştır ürün listeme ekle. Takımın kulplarında metal kulp tercih edilmiş olup tasarım çizgisine uygun olarak çapraz desen uygulamasına yer verilmiştir. Karşılaştır ürün listeme ekle volga yatak odası takımı beyaz. 2020 yatak odası modelleri ile oldukça şık tasarımlar sergileyen bellona özellikle bayanların ilk görüşte dikkatiniz çekiyor.

Bellona yatak odası takımlarında ahşap rengini çok sıklıkla kullanıyor. Kullanım kolaylığı ve ürün ömrünün artırılması amacıyla kapaklarda yavaşlatıcı mekanizma kullanılmıştır. Vilza yatak odası takımı modern ve estetik görüntüsünün yanı sıra fonksiyonel bir çok özelliği sayesinde tüketicilere rahat bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Loren yatak odasu takımının renk konfigürasyonun da ceviz renk kullanılmıştır.

Kampanya vitella yatak odası takımı. Volga yatak odası takımı ceviz. Kampanya ve duyurularımızdan haberdar olun. Perlino yatak odası takımı nın renk konfigürasyonunda beyaz renk tercih edilmiş olup lukens ayaklar metal kulplar püskül detayları trend hasır deri uygulaması takımın renk ve tarzı ile tasarımla bütünlük sağlayan eskitme altın renkli figür kullanımı ile hem takımın görsel zenginliği üst seviyelere taşınmış hem de takımın kimliğine katkı sağlanmıştır.

Bütün hakları saklıdır 2020 bellona mobilya a ş. Monet yatak odası takımı ile dikkatleri üzerine çeken marka çiftlerin en özel odaları için herşeyi düşünmüş. Loren yatak odası takımı markamızın yenilikçi ve modern algısını tam olarak yansıtacak tasarımsal çizgilere.

Violet Yatak Odasi Takimi Bellona Mobilya

Vienza Yatak Odasi Takimi Bellona Mobilya

Bellona Mavenna Yatak Odasi I Bellona Yatak Odalari I Modelleri Ve Fiyatlari

Impera Baza Bellona Mobilya