Bellona Genç Odasý Sürgülü Dolap Modelleri

Basel Genc Odasi Takimi Bellona Mobilya

Vienza Genc Odasi Takimi Bellona Mobilya

Basel Genc Odasi Takimi Bellona Mobilya

Sitede yer alan görseller ve yazılı içerikler bellona ya aittir.

Bellona genç odasý sürgülü dolap modelleri. Bellona ile ilgili tüm kampanya ve duyurulardan haberdar olmak için e mailinizi haber listemize kaydedin sizinde haberiniz olsun. Vienza genç odası takımımız sürgülü ve 3 kapılı olmak üzere 2 farklı gardırop alternatifi ile serimize dâhil edilmiş olup gardıroplarda yer alan elbise askılıkları raflı bölmeler ve çekmeceli bölümler kullanılarak geniş bir kullanım alanı oluşturulmuştur. Missline set uyku setleri nevresim takımları yatak örtüleri genç grubu pikeler yorganlar yastıklar alezler çarşaflar bebek grubu kırlentler çeyiz seti uyku pedleri. Yeni ürünümüz 5 kapılı 6 kapılı ve sürgülü gardırop olmak üzere üç farklı gardırop alternatifi ile koleksiyonumuza dahil edilmiş olup 5 ve 6 kapılı gardıroplarda dış çekmece sürgülü gardıropta iç çekmece uygulaması kullanılmıştır.

2018 bellona genç odası modelleri fiyatları. Sürgülü dolap denince akla genelde yatak odasında kullanılan gardroplar gelir. 2 ve 3 kapaklı sürgülü gardrop dolap modelleri. 3 kapaklı dolap takımı ile 3 182 liradan sürgülü dolap takımı ile de 3 499 liradan satışa sunuluyor.

Missline set uyku setleri nevresim takımları yatak örtüleri genç grubu pikeler yorganlar yastıklar alezler çarşaflar bebek grubu kırlentler çeyiz seti uyku pedleri. Sitede yer alan görseller ve yazılı içerikler bellona ya aittir. Birçok kişi 3. Sürgülü yüklüklerde en önemli ayrımlardan birisi de kapak sayısıdır.

5 ve 6 kapılı gardırop çekmecelerinde stoplama özelliği sahiptir. Genç odası sürgülü dolap modelleri de rahat kullanılabilir kapı stilleri ile özellikle tüketicilerin çok ilgisini çekiyor. Gençlerin tüm ihtiyaçlarını düşünmüş olan bellona genç odaları modelleri ve fiyatları dijital baskı uygulaması ile rakiplerine fark atıyor. çünkü genel kullanım bunun üzerinedir ancak biz bu dolap sistemlerini yatak odası.

Sürgülü yüklük dolaplarda da bu durum aynı şekilde geçerli ve parlak yüzeye sahip isterseniz açık renkli isterseniz de koyu tonlardaki modelleri incelemekte fayda var diyebiliriz. Kurumsal bellona kurumsal bilgiler.

Army Genc Odasi Takimi Bellona Mobilya

Portivo Genc Odasi Kapicino Bellona Mobilya