Istikbal Kayra Yatak Odasý ölçüleri

Istikbal Mobilya Kayra Yatak Odasi Takimi

Istikbal Kayra Yatak Odasi Takimi Incelemesi Fiyat Listesi Moda Mobilya Modelleri

Istikbal Kayra Yatak Odasi Tanitimi Youtube

Istikbal Mobilya Kayra Yatak Odasi Takimi

Kayra yemek odası takımı büfe büfe aynası gümüşlük vitrin plazma tv sehpası kitabeli masa 6 lı sandalyeden oluşmaktadır.

Istikbal kayra yatak odasý ölçüleri. Yemeklerinizi konfor ve rahatlık içinde yemek istiyorsanız bu yemek odası takımı tam size göre. 212 70 cm çalışma masası 499 20 tlderinlik. şık keskin ve modern bir tasarıma sahip bir genç odası. Tasarımı ve tarzıyla yaşam alanınıza farklı bir hava katacak bir ürün.

Farklı renkler ve konforlu yapısı ile zenit yaşam odası tam size göre. Her sabah güne gözlerinizi açtığınızda neyle karşılaşmak istersiniz. Gardırop tuvalet aynası tuvalet masası komedinden oluşmaktadır. Ince düşünülmüş ayrıntılar mı eşsiz bir konforun ayrıcalığı mı.

Istikbal mobilya kayra yatak odası takımı. Zenit yaşam odası sürgü kapaklı gardrop 3 kapaklı gardrop şifonyer komodin kitaplık çalışma masası karyola 90 lik 100 lük ve 120 lik ve başlıktan 90 lik 100 lük ve 120 lik oluşmaktadır. Bu takım da 150 lik 160 lık 180 lik yatak başlıkları kullanılmaktadır. Kayra yatak odası takımı 4099 tl.

Luis yatak odası takımında meşe ve opak beyaz folyo kullanılmış olup tarzı ile görsel açıdan oldukça şık ve farklı bir tasarıma sahiptir. Kayra yatak odası takımı 4 kapılı 5 kapılı ve sürgü kapılı gardırop tuvalet masası tuvalet aynası şifonyer komodin puf 150 lik 160 lık ve 180 lik karyola ve başlıktan oluşmaktadır. Bir yatak odasından beklediğiniz ne. Düz bir formda tasarlanmış olan ünite kapaklardan oluşmaktadır.

Oldukça zarif bir modeldir. Kayra genç odası takımı modern tasarımı kullanılan krem ve wenge renklerin uyumu ile şık bir genç odası takımıdır. Kayra genç odası takımı 3 ve 2 kapılı gardırop çalışma masası 90 lık 100 lük ve 120 lik karyola ve başlık şifonyer ve komodinden oluşmaktadır. Hem kullanışlı hem şık gençler bu mobilyalara bayılacakürün ölçüleri 3 kapaklı gardırop 1 324 20 tlderinlik.

Kayra yatak odası gardırobu sürgülü kapıdır. 147 50 cm komodin 283 80 tlderinlik. Istikbal den size özel yatak odaları. Istikbal mobilya kanepe koltuk panel mobilya kırlent yastık puf takım aksesuar masa sandalye yatak odası genç odası yemek odası baza başlık.

Kayra yatak odası takımı 4 kapılı 5 kapılı ve sürgü kapılı gardırop tuvalet masası tuvalet aynası şifonyer komodin puf 150 lik 160 lık ve 180 lik karyola ve başlıktan oluşmaktadır. Rahat uyumak ve güne mutlu uyanmak için kayra yatak odası takımı. Insan sağlığına dost kanserojen madde içermeyen e1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır.

Istikbal Kayra Yatak Odasi Montaj Kilavuzlari

Istikbal Mobilya Kayra Yemek Odasi Takimi

Istikbal Mobilya Kayra Yatak Odasi Takimi

Kayra Yatak Odasi Takimi Yatak Odalari Panel Mobilya Polo Mobilya Istikbal Antalya